top of page

DERMACEUTIC PEELINGS

PROFESSIONELE HUIDPEELINGS

Een professionele peeling is een medische procedure die door een arts of huidtherapeut wordt uitgevoerd.

De arts of huidtherapeut brengt een chemische oplossing op de huid aan om de opperhuid te exfoliëren met als resultaat dat de huid er gladder en jonger uitziet. De actieve bestanddelen in de peelings stimuleren celvernieuwing.

Dermaceutic heeft een uitgebreid gamma van medische peelings ontwikkeld die aan alle eisen voldoen.

Alle peelings zijn complexen van ingrediënten welke door de lage pH waarde hun sterkte bepaalt.

De peelings van Dermaceutic zijn op basis van hogere concentraties TCA-zuren en hierdoor effectiever bij de behandeling van diepere acnelittekens, rimpels, melasma (zwangerschapsmasker), pigmentvlekken en overtollige talgafscheiding.
Deze peelings worden uitsluitend toegepast op een voorbehandelde huid. Deze dienen te worden
 ondersteund met de Dermaceutic homecare producten. PURE SKIN CLINIC zal u adviseren in de geschikte concentraties zuren voor de voorbehandeling. 


De peelings van Dermaceutic: 

  • Maskpeel,

  • Milk peel

  • 12-15-18-20% TCA Peel

  • Mela Peel Forte

  • Cosmo Peel Forte

De verschillende concentraties TCA peelings kunnen ingezet worden om de huid te vergladden en de Mela Peel Forte om pigment te verminderen. De Cosmo Peel Forte is de sterkste peeling die bij PURE SKIN CLINIC wordt toegepast, hiermee kunnen rimpels en acnelittekens aanzienlijk verminderd worden. Deze peeling heeft de meeste downtime / hersteltijd van 10-14 dagen.

MILKPEEL

MILKPEEL

50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur en wordt ingezet bij acne en als voorbereiding bij o.a. de Mela Peel (Forte) en de Cosmo peel.

COSMO PEEL 12-15-18-20%

COSMO PEEL 12-15-18-20%

Bij het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes en een grovere huidstructuur kan de huid verbeterd worden met de Cosmo Peel.

MASKPEEL

MASKPEEL

Bij een vette huid en huid die tot acne neigt. Bij uitgezette poriën en overmatige talgafscheiding. Zuivert de epidermis en vernauwt de poriën.

MELA PEEL FORTE

MELA PEEL FORTE

Geschikt voor het verminderen van verschillende soorten pigmentvlekken en melasma (zwangerschapsmasker).

COSMO PEEL FORTE

COSMO PEEL FORTE

Voor de verouderde huid waarbij huidverslapping en rimpels zichtbaar zijn. Ook een onregelmatige structuur en (acne)littekens zijn geschikt.

bottom of page