top of page

SKINBOOSTERS

Een RRS-Inject® Skinbooster is een behandeling waarbij er een cocktail bestaande uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren wordt geïnjecteerd. Deze behandeling is voor alle delen van het gezicht mogelijk. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij u past, is afhankelijk van wat u wilt bereiken en wat uw huid nodig heeft.

RRS®-Inject skinboosters

RRS®-Inject skinboosters

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, striae of cellulite, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in RRS® HA Eyes onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.

XL Hair®

XL Hair®

Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren. XL Hair® wordt ingebracht met behulp van microneedling. (doorbloeding van de hoofdhuid bevordert). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

HYDRATEREN, VOEDEN & VERSTEVIGEN

rrs-hyalift75.jpg

RRS HYALIFT 75 PRO ACTIVE

Een skinbooster voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. Het bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

191016_profielfoto_C1_edited.jpg
XL-hair.jpg

XL HAIR

Een Hairbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Het stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.
Het is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het protocol wordt aangehouden.

191016_profielfoto_C1_edited.jpg
tensorlift.jpg

RRS HA TENSORLIFT

Een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen. RRS® HA Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

191016_profielfoto_C1_edited.jpg
RRS-HA-eyes.jpg

RRS-HA EYES

Een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve ingrediënten bestaan uit o.a. stoffen die vocht helpen afvoeren, de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigment.

191016_profielfoto_C1_edited.jpg
RRS-HA-Injectable.jpg

RRS HA INJACTABLE

Een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid. De huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels. Het geeft volume, verbetert de teint en laat de huid weer stralen.

191016_profielfoto_C1_edited.jpg
logoRRS2.jpg
xlhair.jpg
bottom of page