top of page

XL HAIR

Effectief tegen haarverlies

Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren. Het overkomt zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen wordt het ‘gewoner’ gevonden dan bij vrouwen. Toch hebben veel vrouwen er ook mee te maken, en ze hebben er over het algemeen nog meer moeite mee dan mannen.

HerkenbaarDan is behandeling met XL Hair® mogelijk een optie voor jou.

Wat kan XL Hair® voor mij doen?
Lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert. Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. XL Hair® wordt ingebracht met behulp van microneedling en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechtedoorbloeding is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Het is hierbij wel belangrijk dat de hele kuur gevolgd wordt.

 
XL Hair®, wat is dat precies?
XL Hair® is een ‘hairbooster’, een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk)hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten (zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen).
 
Hoe wordt XL Hair® toegediend?
XL Hair® wordt door een bevoegd behandelaar toegediend via oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een microneedling systeem. ‘Microneedling’ bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid en stimuleert haarfollikels, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

HAIRBOOSTERS EN SKINBOOSTER ASSORTIMENT

RRS®-Inject skinboosters

RRS®-Inject skinboosters

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, striae of cellulite, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in RRS® HA Eyes onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.

XL Hair®

XL Hair®

Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren. XL Hair® wordt ingebracht met behulp van microneedling. (doorbloeding van de hoofdhuid bevordert). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

xlhair.jpg
bottom of page