top of page

DERMACEUTIC

Dermaceutic is een hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn. De lijn bestaat uit nieuwe generatie cosmeceuticals en is alleen verkrijgbaar via gespecialiseerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

 

Het merk Dermaceutic is ontwikkeld in een Frans laboratorium en is één van de eerste bedrijven die ingrediënten ging gebruiken met hoge percentages gestabiliseerd vitamine C, glycolzuur en hyaluronzuur. De cosmeceuticals worden met name ingezet bij medisch esthetische anti-ageing, pigmentproblemen, structuurverbetering, huidverstrakking en verschillende soorten acne problemen. 

De effectiviteit van de producten is ruimschoots bewezen door klinische studies. 

 

Wat zijn cosmeceuticals?

Cosmeceuticals zijn geen gewone huidverzorgingsproducten. Zij ondersteunen een specifiek doel, bevatten een effectief percentage actieve ingrediënten of worden gebruikt als voor- en nabehandelingsprogramma bij cosmetische ingrepen (laser, microneedling, medische peelings).

Zo valt de Foamer 15  van Dermaceutic niet meer weg te denken als voorbereiding op medische peelings of om de acne huid goed schoon en zuiver te krijgen. Een vette, glimmende huid is direct onder controle na het gebruik van Mask 15. De zonbeschadigde huid en moeilijke pigmentvlekken hebben veel baat bij de Sunceutic gecombineerd met het C25 serum in de winter. Het behouden van mooie resultaten en een gezonde huid kan prima met de Hyal of Regen Ceutic dagverzorging. Een geheim wapen in de strijd tegen acne, pigmentvlekken en huidveroudering is het gebruik van een stimulerende nachtcrème zoals de Light Ceutic of Turn Over .

 

Voordelen van het gebruik van cosmeceuticals bij laser behandelingen en medische peelings:

  • Cosmetische en esthetische behandelingen werken dieper en intensiever;

  • Het gewenste resultaat wordt sneller bereikt;

  • De huid herstelt sneller;

  • Resultaten blijven langer behouden;

  • Onderhoudsbehandelingen zijn minder frequent nodig

Medische “chemische” peelings

Dermaceutic heeft tevens revolutionaire medische “chemische” peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik en is marktleider op het gebied van onderzoek hiernaar. De effectiviteit en resultaten worden in talloze klinische studies ondersteund. Medische peelings worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken en acne.

Tijdens het intakegesprek bespreekt u uw wensen met onze huidtherapeut.

Zij zal u een specifiek gericht en persoonlijk advies geven omtrent de beste behandeling en het

voor- en nabehandelingsprogramma dat daarbij hoort.

DE EERSTE STAP NAAR EEN MOOIE HUID IS ONTDEKKEN WELK HUIDTYPE JE HEBT

Schermafbeelding-2018-02-28-om-10.14.14-
bottom of page