top of page

LIRA CLINICAL PEELINGS

Lira is ontstaan doordat cosmetische en medische specialisten hun grenzen bereikten binnen hun huidige productlijn. Ondanks uitstekende resultaten ontstond er een verlangen naar meer mogelijkheden, meer resultaat en meer succes. Dit heeft geresulteerd in een serie peelings: Lira peelings. De oppervlakkige en middeldiepe peelings van Lira activeren de huidcellen op een veilige manier tot versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor uw huid weer gaat stralen.

 

Werking van Lira-peelings
Een chemische peeling veroorzaakt een versnelde celdeling waardoor de huid zich veel sneller vernieuwd. De peelings zijn wel op basis van zuren, maar toch natuurlijk van aard. Lira peelings werken huidopbouwend en veranderen de structuur van de huid in een sterke frisse huid, het geeft de huid een echte boost. Het zet de eigen huid aan het werk.

 

Lira-peelings zijn voor iedereen geschikt. Of u nu de huid een oppepper wilt geven of u wilt één van onderstaande indicaties van de huid verbeteren/verminderen, een kuur van Lira-peelings kan hiervoor een effectieve oplossing bieden. De behandelingen kunnen worden ondergaan bij een breed scala aan de volgende huidindicaties:

 • Acne en littekens

 • Huidveroudering en fijne lijntjes

 • Grauwe, futloze of ruwe huid

 • Grove poriën

 • Oppervlakkige pigmentvlekjes

 

OPPERVLAKKIGE PEELINGS

 • Beta Plus Rebuilder; Deze vloeistof is zeer geschikt voor gebruik bij diepe acne ontstekingen, talgophopingen, voor het oplichten van pigmentvlekken en het verstevigen.

 • Glycolzuur peeling; Stimuleert de celdeling, zorgt voor dermale hydratatie, pakt zonbeschadiging aan, werkt comedonen naar buiten en verbetert de teint. Kortom, een peeling die door zijn brede werking een voordeel biedt voor vele huidproblemen.

 • Melkzuur peeling; Een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. Dit zuur stimuleert de celdeling, zorgt voor dermale hydratatie en verbetert de teint. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie. Dit zuur is ideaal geschikt voor elk huidtype.

 • Pumpkin Peeling; De pompoen enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen op de epidermale huidlaag. Tevens werkt het als een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De combinatie van deze ingrediënten hebben ook een zeer positief effect op anti-aging, acne en pigmentatie.

 • Salicylzuur peeling; Het werkt keratolytisch op het huidoppervlak en het draagt bij aan een betere opname van ingrediënten. De peeling is geschikt voor vette huiden en ontstoken acne huiden, vanwege de talg oplossende werking.

 • Vita brite Peeling; Geschikt voor het oplichten van oppervlakkige pigmentvlekken, het versterken van het immuunsysteem (rosacea), het verstevigen van de huid, voor de droge/vochtarme en de zonbeschadigde huid.

 

MEDIUM / DIEPE PEELINGS

 • Jessner peeling; Deze peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentatie problemen of is het inzetbaar als een vernieuwende verfrissende behandeling voor elk huidtype.

 • Trichloorazijn (TCA) peeling; Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicatie zoals rimpels, grove poriën, acne littekens en pigmentatie verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.

AANTAL BEHANDELINGEN

Lira-peelings adviseren wij altijd in kuurverband te ondergaan. Meestal is het kuurverband 3 tot 6 behandelingen.

De behandelingen vinden doorgaans 1x per 2 weken plaats.

Afhankelijk van uw huidtype, huidbeeld en indicatie stellen wij een behandelplan op.

bottom of page