top of page

GENESKIN DN-act

De huidconditie wordt door vele factoren beïnvloed. Zo versnellen extrinsieke factoren (o.a. stress, leefstijl, luchtvervuiling, UV-straling) het huidverouderingsproces en dat is tot 80% bepalend. GENESKIN van ISIS Pharma is revolutionair en biedt effectieve huidverzorging aan tegen de meest voorkomende kenmerken van een ouder wordende huid en gaat huidveroudering tegen met ingrediënten die werken tot diep in de huidlagen.

Intensieve werking tegen kenmerken van huidveroudering 

Elastine en collageen zijn twee huideigen stoffen die erg belangrijk zijn voor behoud van een veerkrachtige huid en strakke gelaatscontouren. De huidverzorgingsproducten van GENESKIN bevatten het unieke DN-Act Complex wat de huidcellen beschermt tegen oxidatieve stress, het natuurlijke herstelproces van de cellen versterkt en de celvernieuwing optimaal activeert. De hoogwaardige ingrediënten zoals Vitamine A (Retinol), Superoxide dismutase en Hexapeptide biomimetic zullen de kenmerken van een ouder wordende huid reduceren en nieuwe huidoneffenheden tegen zal gaan. 

Vitamine C en Vitamine A, belangrijke antioxidanten

Vitamine C is goed voor de weerstand, veerkracht en de conditie van de huid. Vitamine C is essentieel voor de vorming van nieuw collageen (bindweefsel) wat de huid verstevigd. Vroeger was vitamine C niet in huidverzorging toe te passen; het is zeer licht- en luchtgevoelig en verliest zijn werking zo snel als het met zuurstof in contact komt. In het GENESKIN White serum is de vitamine C gestabiliseerd in een gepatenteerde formule. In de huid is vitamine C actief bij de opbouw en synthese van de driedubbele collageenhelix en stimuleert het de natuurlijke collageenproductie wat belangrijk is voor de veerkracht en elasticiteit van de huid. 

Retinol (vitamine A) is een zeer effectief celcommunicerend ingrediënt, het wordt bij opname door de huid afgebroken en omgezet in retinoïnezuur. Retinoïnezuur is het stofje dat effect heeft op de huidcellen en dat betekent dat dit stofje zich letterlijk aan bijna iedere huidcel kan hechten en doorgeeft dat die cel zich als een gezonde, jongere huidcel moet gaan gedragen. Retinol is een antioxidant. Het kan dus de negatieve werking stoppen van schadelijke vrije radicalen die de huid er ouder uit doen zien en zich ouder gedraagt. Ook helpt het fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, het vermindert huidverkleuringen en stimuleert de collageenproductie.

Hoog- en laag moleculair gewicht hyaluronzuur, verstevigt de huid tot 8 uur lang

Hoog- en laag moleculair gewicht hyaluronzuur heeft als effect dat het de huid direct zal verstevigen tot 8 uur lang.

Hoog- en laag moleculair gewicht hyaluronzuur werkt tevens door het waterbindende vermogen sterk hydraterend. Laag moleculair hyaluronzuur dringt diep in de huid door en sluit het vocht in. Hoog moleculair hyaluronzuur vormt een beschermend laagje op de huid en vult oppervlakkige lijntjes / rimpeltjes op. De huidstructuur zal verfijnen en egaliseren en de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd. 

Voordelen GENESKIN

  • Vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan.

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

  • Strakkere gelaatscontouren en de hals.

  • Verheldering van de teint.

  • Verfijning van de huidstructuur.

  • Behoud van een veerkrachtige gezonde huid.

  • Verhogen van de algehele weerstand van de huid

1.jpg

DE EERSTE STAP NAAR EEN MOOIE HUID IS ONTDEKKEN WELK HUIDTYPE JE HEBT

geneskin-white-suero-blanqueador-nuevo-D

BE GOOD TO

YOUR SKIN.

YOU'LL WEAR IT EVERYDAY FOR

THE REST OF

YOUR LIFE

bottom of page