top of page

ALHYDRAN

Medische hydraterende crème met bewezen werking

 

ALHYDRAN is een medische hydraterende crème die wordt gebruikt op de meest kwetsbare huid. Het is een krachtige vochtregulerende crème die diep in de huid trekt en de huid van binnenuit herstelt. ALHYDRAN heeft een unieke dubbele hydraterende werking. De crème zorgt voor het vasthouden van vocht én gaat vochtverlies tegen. De werking is wetenschappelijk bewezen.

 

Naast optimale hydratatie zorgt ALHYDRAN voor versneld huidherstel. Het droogt de huid niet uit en heeft een langdurige werking. Deze combinatie van eigenschappen zorgt voor een goede werking bij de behandeling van verschillende huidproblemen.

Gebruik van ALHYDRAN zorgt voor: Minder jeuk, pijn en roodheid. Actieve bestrijding van (nieuwe en bestaande) littekens. Bescherming en versoepeling van de huid.

 

PURE SKIN CLINIC adviseert ALHYDRAN onder andere bij de volgende huidaandoeningen:

  • Littekens

  • Brandwonden

  • Eczeem

  • Droge huid

  • Zonlichtbeschadiging

  • Striae

 

Deze crème is ook goed in te zetten als nazorg bij verschillende behandelingen van PURE SKIN CLINIC.

Chemische peelings, microneedling, littekentherapie en lasertherapie

ALHYDRAN bevat hoogwaardige ingrediënten zoals verse Aloë vera -gel, vitamines en antioxidanten. Door een optimale combinatie van deze ingrediënten herstelt de huid en verminderen huidklachten. ALHYDRAN is parfum, hormoon-en parabenenvrij.

Alhydran-Titel-2018_edited.jpg

HUIDVERZORGING WERKT

MAAR JE MOET

WETEN HOE

bottom of page